Coachend in beweging
een stap vooruit!

 

 

Samenwerking.

Comm2move kan in voorkomende gevallen samenwerken met andere coaches en trainers. 

Ons team

Ferdinand Aukes

Ferdinand Aukes

NLP trainer en paardencoach

Ik ben internationaal gecertificeerd NLP trainer en heb de studie Opleidingskunde gevolgd. Naast deze opleidingen heb ik in 1998 bij Monty Roberts de “Natural Horsemanship” training gevolgd. Ik heb diverse organisaties begeleid waar onderlinge communicatie vaak niet goed uitpakte en tot verkeerde situaties leidde. Levensmotto: "In kwetsbaarheid zit kracht is mijn motto"

Danielle Meijer

Danielle Meijer

Communicatie trainer

Ik verzorg als communicatietrainer diverse trainingen voor verschillende bedrijven in Nederland. Natuurlijk kan iedereen communiceren. Maar het is wel handig om te kijken of de communicatie op de meest slimme manier wordt ingezet. Motieven en doelen zijn niet altijd zichtbaar. Door maatwerk trainingen zorgen we ervoor dat medewerkers, leidinggevenden en directies qua communicatie optimaal zijn uitgerust met efficiënte gesprekstechnieken.

Miranda van Laar

Miranda van Laar

Maatschappelijkwerker

Ik ben werkzaam als Maatschappelijkwerker, wandelcoach en gezinsbegeleider bij kindgroepen. Als Maatschappelijkwerker en als gezinsbegeleider heb ik al vele jaren ervaringen in het werken met en in gezinnen. In 2017 heb ik met veel plezier de training tot Wandelcoach gevolgd bij Hilde Backus. Ik ben een doener en leer het meest vanuit de praktijk. Coachen vanuit het oplossings gericht werken sluit daar voor mij het meest bij aan. Mijn motto; “Kostbaar is de wijsheid die door ervaring wordt verkregen”. (R. Ascham)

 

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn