Locatie.

Comm2move is een landelijk opererend coachingbureau. Het is voor ons mogelijk om coachsessies/training zowel voor paarden-als wandelcoaching vanuit verschillende locaties in Nederland te organiseren.  

Vaste locaties zijn;

Nijkerk:

In het midden van Nederland, heeft Comm2move een locatie aan de rand van de Veluwe, Manege Slichtenhorst te Nijkerk.  

In samenwerking met Hotel & Gasterij De Roode Schuur te Nijkerk is het mogelijk om tijdens een teamtraining gebruik te maken van diverse faciliteiten zoals; vergaderruimte, lunch, borrel e.d. 

Achterveld.

Een aantal kilometers verwijderd van Stad Amersfoort, heeft Comm2move een locatie aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, Manege De Mallejan te Achterveld.  

Arnhem

In de prachtige natuur van de Hoge Veluwe heeft Comm2move een locatie waar diverse paardencoach activiteiten georganiseerd kunnen worden, Stal Mansour te Arnhem.

Abcoude.

Vlakbij Amsterdam aan het riviertje het Gein, heeft Comm2move in samenwerking met Buitengein een locatie voor het organiseren van diverse paardencoach activiteiten bij Stal Willig te Abcoude.

Hulshorst.

Op de grens van het Veluwemassief en de agrarische gronden langs het Veluwemeer vlakbij Harderwijk, heeft Comm2move een buiten locatie voor het organiseren van diverse paardencoaching activiteiten bij Pensionstal & Trainingscentrum Paard in Balans te Hulshorst.

Vragen?


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn