Lopen naar een oplossing.

Je werk is veranderd en past eigenlijk niet meer zo goed bij je. Je wilt wel eens iets anders proberen, maar wat en hoe? En hoe zorg je dat je meer energie krijgt en tegelijkertijd meer rust vindt? 

Vragen die je meer bezighouden dan je zou willen en die je belemmeren om een volgende stap te zetten. Ik help je om - letterlijk en figuurlijk -  in beweging te komen. Zelfs als het lijkt of je leven even helemaal op slot zit, slaan we samen een nieuwe weg in. Door te lopen in de buitenlucht kom je los van de dagelijkse beslommeringen. Je kunt je gedachten en gevoelens op die manier beter in perspectief zettenDe natuur gebruiken we als metafoor om inzicht in het thema te krijgen!  

De wandeling.

Wandelen in de natuur is een bewezen methode om je gedachten en gevoelens in perspectief te zetten. Doordat je je aandacht automatisch verplaatst naar de omgeving, ontstaat er ruimte, word je milder en neemt je concentratie toe. Je komt even helemaal los van je dagelijkse beslommeringen en gedachten en krijgt scherp wat je écht wilt. Je ontdekt waar je talenten liggen en welke overtuigingen je verder helpen of juist belemmeren. 

Ik nodig jou en/of je team uit om samen met mij al lopend in gesprek te gaan en samen te onderzoeken waar mogelijkheden liggen.

Preventief. 

Voorkomen is beter dan genezen, dat is algemeen bekend. Eerdere ervaringen geven aan, dat deelnemers na de bewegingssessies beter zelfinzicht hebben en zich meer bewust zijn van hun valkuilen. Ze hebben oude, remmende patronen kunnen loslaten en herkennen eerder signalen zodat problemen worden voorkomen.

Na de wandelcoaching hebben deelnemers o.a.

  • Bewustwording van eigen- en elkaars talenten  
  • Vernieuwde inzichten
  • Beter in balans
  • Meer zelfvertrouwen
  • Meer energie

 

Wandel locatie:  

Wandelcoaching wordt georganiseerd op verschillende locaties:

Het is ook mogelijk om vanuit een andere locatie te starten.  

 

Artsen verklaren hoe onze hersens tijdens een boswandeling veranderen.

 

Vragen?

  

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn