Thea van Drie 

"de verandering begint bij jezelf"

Bedrijven, organisaties en teams zijn continue in beweging. Deze veranderingen vragen veel van teams en individuen. Dit heb ik als geen ander ervaren in mijn leidinggevende functies binnen verschillende organisaties. 

Mijn kennis en ervaringen breng ik professioneel, praktisch en met veel enthousiasme over naar een groep en/of persoon. Dit krijg ik regelmatig als feedback tijdens mijn coachsessies.  

Ik ben altijd nieuwsgierig geweest in persoonlijke ontwikkelingen en in de drijfveren van mensen en teams. Ooit ben ik begonnen als verpleegkundige en later als ambulant hulpverlener m.n. gericht op Psychosociale problematiek van 0 tot 100 jaar. Ook heb ik werkervaring opgedaan als sales-representatieve. De afgelopen 17 jaar ben ik werkzaam geweest als leidinggevende in de sector Zorg en Welzijn en bij een Gemeente, waarbij de decentralisatie Jeugdzorg centraal stond.

Na het volgen van de opleiding "coachend leidinggeven" heb ik de NLP paardencoachopleiding gedaan bij docenten die in Amerika door M. Roberts "Naturel Horsemanship" zijn opgeleid. Ik heb het roer omgegooid en ben mijn passie gaan volgen en dat is coachen! Ik ben gecertificeerd paardencoach en aangesloten bij Vereniging Paarden Coaching Nederland

Paarden komen in mijn leven, op verschillende manieren, telkens weer op mijn pad. Ik ben bevoorrecht dat ik mocht opgroeien tussen de pony’s en paarden. Bovendien heb ik op hoog niveau de paardensport beoefend. In het contact met paarden heb ik zelf ontdekt wat er echt toe doet. Deze ervaring gebruik ik in mijn paardencoachsessies.

Ik leg makkelijk contact met anderen, hoor vaak dat ik rustig overkom en dat mensen zich snel op hun gemak voelen bij mij. Ik ben integer, sensitief en heb een goed ontwikkeld empathisch vermogen. Ben altijd op zoek naar talenten van de ander en ga uit van mogelijkheden. Mijn kennis en brede ervaring t.a.v. individuele- en team ontwikkeling zet ik op een professionele manier in om mensen en organisaties een stap verder te helpen. 

Levensmotto:

Waar ik blij van word is het coachen van mensen en teams, waardoor men meer met zichzelf, als met de ander in verbinding komt.

Het paard inzetten tijdens een coachsessie is als het ware;

        " de spiegel van je ziel tegemoet treden"

 

                             LinkedIn 

Vragen?
Recencies

 

  

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn